Concert met zang in afwisselend programma door Manuela Al-Shahin en Rob Hazenberg

Dorpsraad Molenhoek

Details

Zondag 23 juni 2024 van 15:00 tot 17:00 uur
Afgelopen

Sopraan Manuela Al-Shahin uit Nijmegen en bas / bariton Rob Hazenberg uit Malden zingen en spelen een programma met een mooie afwisseling van chansons, Het Lied, Opera, filmmuziek en musicalsongs. 

Zij nodigen u graag uit om aandachtig naar de 'zware kost' te luisteren, maar vooral ook om met bekende nummers mee te zingen. Manuela en Rob zeggen; “Wij zijn heel gelukkig als mensen zeggen geraakt te zijn, maar ook als ze lol hebben en voluit meezingen!”. Het wordt een gezellige, serieuze, lollige en interactieve middag.

Aan bod komen onder andere Brel, Sinatra, aria’s van Bizet, Mozart, songs van Lloyd Webber, Schönberg en een super verrassing voor zangers. Komt dat meebeleven, horen en zien!!! 

Rob Hazenberg is bas/bariton uit Malden, zingt een programma met een mooie afwisseling van chansons, opera, filmmuziek en musicalsong. Rob groeide op in een gezin waar muziek belangrijk was, speelde hoorn en zong als jongeling. Na vijfendertig jaar volledige focus op studie en beroep (gymleraar en decaan) pakte Rob de muzikale passie weer op. Zijn echtgenote zorgde voor een vliegende start door Rob in te schrijven voor Una Voce Particolare waar hij in een uitzending schitterde als sheriff Jack Rance uit La Fanciulla del West van Puccini. Rob geeft veelvuldig gastoptredens bij koren en orkesten, en zijn repertoire bestrijkt opera, oratorium, lied, musical, muziektheater, film- en popmuziek. (www.robhazenberg.nl)

Manuela Al-Shahin is op 16-jarige leeftijd begonnen met zingen. Ze heeft aan het conservatorium in Düsseldorf en later in Leipzig gestudeerd en is hier cum laude afgestudeerd. Ze heeft als soliste in talrijke producties en operafestivals in Nederland en Duitsland gestaan en diverse prijzen gewonnen. Sinds 2016 is ze gestopt als operazangeres en nu is ze moeder van 2 dochters en werkt ze als interim hr-adviseur. Na 8 jaar niet op het podium te hebben gestaan, heeft ze heel veel zin om vandaag met jullie samen weer het plezier in het zingen te delen!

Praktisch

  • Gratis entree
  • Consumpties voor eigen rekening.Betalingen met pin/contactloos (niet contant)
  • Aanmelden is niet nodig, maar in het LOP is plaats voor 40 gasten (vol = vol)

__________
< Terug naar homepage Dorpsraad Molenhoek.
< Naar de agenda van de dorpsraad.

Waar
Molenhoek
Waarover
Muziek / dans / zang
Wat
Buurtactiviteit

Reacties

Over de organisator

Dorpsraad Molenhoek
Een leefbaar Molenhoek, dat doe je samen! Dorpsraad Molenhoek maakt zich sterk voor een dorp waarin inwoners oog hebben voor elkaar, door...... Lees meer