Klarinet ensemble Cadenza Plus in het LOP

Molenhoek

Details

Zondag 28 april 2024 van 15:00 tot 17:00 uur
Afgelopen

 

Op 28 April is Cadenza Plus terug in het Lees- en Ontmoetingspunt in Molenhoek. Hun nieuwe programma bestaat uit klassieke muziek voor de pauze van onder meer Mozart, Händel, Tchaikovksy en Bizet. Na de pauze lichte, swingende, muziek met bekende meezingers, zoals Bella Ciao, Sound of Music en Summertime. Ze gaan met deze muziek zonnig en swingend de Lente tegemoet.

 Cadenza Plus bestaat uit vier leden. Zij spelen muziek voor zowel uitsluitend besklarinetten als voor drie besklarinetten en een basklarinet. Meestal spelen ze als kwartet, soms ook als trio. Cadenza Plus is twaalf jaar geleden ontstaan en speelt in september tien jaar in de huidige samenstelling. Twee leden wonen in Molenhoek, een in Malden en een in Wijchen.

 Het repertoire varieert van klassiek tot modern, bekend en minder bekend. Cadenza Plus zorgt voor muzikale omlijsting bij diverse gelegenheden zoals recepties, koffieconcerten en openingen van tentoonstellingen. In de kersttijd spelen ze op uiteenlopende plaatsen met veel plezier kerstmuziek. In 2017 en 2019 waren ze ook in het Lees- en Ontmoetingspunt te horen. 

Waar
Middelaar, Molenhoek, Mook, Plasmolen, Buiten onze gemeente
Waarover
Kunst / cultuur, Muziek / dans / zang
Wat
Voorstelling / optreden

Reacties

Over de organisator

Molenhoek
Dorp in de gemeente Mook en Middelaar... Lees meer