Pubquiz in Molenhoek

Details

Vrijdag 15 maart 2024 van 20:00 tot 22:00 uur
Afgelopen

Ben jij klaar voor een avond vol spanning, plezier en uitdagingen? Maak je dan op voor een onvergetelijke ervaring bij onze boeiende quiz! 

Stap binnen in een gezellige sfeer waar iedereen welkom is. Of je nu alleen bent, met z'n tweeën of met een groep vrienden of vriendinnen, bij ons vind je altijd een plekje in een team van maximaal 5 personen. Samen gaan we de strijd aan tegen de klok en tegen elkaar!

Laat je verrassen door een breed scala aan vragen in verschillende categorieën, waaronder muziek, geschiedenis, politiek, cultuur en nog veel meer! Je hoeft geen genie te zijn om te winnen! Met een dosis algemene kennis kom je al een heel eind. Dus trek je denkpet maar aan en bereid je voor op een avond vol uitdagingen en ontdekkingen.

Wanneer? Op vrijdag 16 februari om 20.00 uur, in het LOP (winkelcentrum Molenhoek). Maar wees er snel bij, want het belooft een drukke avond te worden vol enthousiaste deelnemers!

De quiz duurt tot 22.00 uur, dus maak je klaar voor een paar uur vol plezier en competitie. En het beste van alles? De toegangsprijs is slechts 3 euro per persoon, dus het past gemakkelijk in elk budget!

Mis deze kans niet om je kennis te testen maar ook een gezellige tijd te hebben! Zorg dat je erbij bent!

Tot dan!

Waar
Middelaar, Molenhoek, Mook, Plasmolen
Waarover
Ontmoeten, Recreatie / ontspanning
Wat
Evenement / feest / markt

Over de organisator

Piet Roberts
Piet heeft nog niets over zichzelf geschreven.