'Steekje los' - handwerken

Dorpsraad Molenhoek

Details

Dinsdag 11 juni 2024 van 14:00 tot 16:00 uur
Afgelopen
Terugkerende activiteit
Maandelijks op de 2de dinsdag tot en met 10 september 2024

Iedere tweede én vierde dinsdag van de maand bent u welkom bij 'Steekje los'. Niets is gezelliger dan samen handwerken. Breien, haken, punniken, borduren, quilten; alles kan bij ‘Steekje los’. Iedereen die met 'steekjes' bezig is, is van harte uitgenodigd om aan schuiven met zijn of haar handwerk om enthousiasme, kennis en nieuwe vaardigheden te delen.

Nieuw bij 'Steekje Los'
We hebben een gezamenlijk project opgestart, voor wie 'los' wil gaan met borduren en appliqueren. Op een door ons verstrekte vierkante lap, 50 cm bij 50 cm, kan iedereen zijn impressies van het gekozen thema 'Bos' uitwerken. Denk bijvoorbeeld aan bladeren, bomen, mos, dieren, stenen, enzovoort. Als de vierkanten klaar zijn, worden ze samengevoegd tot een wandkleed. Hoe dat eruit zal zien, wordt een grote verrassing. Op de foto is de eerste aanzet te zien. Iedereen is van harte welkom om mee te doen of te komen kijken of dit iets voor u is. Neem vooral ook lapjes, draadjes en een schaar mee.

U kunt iedere 2 de en 4 de dinsdagmiddag van de maand van 14.00 u tot 16.30 uur bij 'Steekje los' vrijblijvend binnen lopen.
__________

< Terug naar de homepage van Dorpsraad Molenhoek.
< Naar de agenda van de dorpsraad.

Waar
Molenhoek
Waarover
Recreatie / ontspanning
Wat
Workshop / cursus

Over de organisator

Dorpsraad Molenhoek
Een leefbaar Molenhoek, dat doe je samen! Dorpsraad Molenhoek maakt zich sterk voor een dorp waarin inwoners oog hebben voor elkaar, door...... Lees meer