Internationale Vrouwendag - Zingen voor Vrede

Dorpsraad Molenhoek

Details

Vrijdag 8 maart 2024 van 17:30 tot 22:00 uur
Afgelopen

Op 8 maart vieren we ook in Molenhoek Internationale Vrouwendag. In deze onrustige tijd met oorlogen en vele conflicten in de wereld hebben wij gekozen voor het thema: Zingen voor Vrede. De avond staat in teken van verbinding met elkaar.

17.30 - 18.00 uur: Samenzang buiten (voor iedereen, geen kosten)
We starten buiten (weer of geen weer!) om 17.30 uur met een Samenzang op ons dorpsplein (voor het LOP) van een half uur. We stellen ons een grote cirkel mensen voor: jong – oud – man – vrouw - kinderen die verbonden worden door het zingen met elkaar. Dirigente Ellen Deimann zal ons begeleiden. Hiervoor hoef je niet te kunnen zingen en aanmelden is niet nodig (geen kosten). We hopen op een grote opkomst. (Bekijk HIER het uitnodigingsfilmpje voor deze buitenactiviteit.)

18.00 - 22.00: Zingen en buffet (voor 40 vrouwen, €16,00)
Vanaf 18.00 uur zullen we met 40 vrouwen in het LOP ons verder verdiepen en verbinden met het thema en wisselen we meer met elkaar uit. We zullen verder zingen en genieten van een mondiaal buffet. We ronden af om 22:00 uur. Voor deze indoor bijeenkomst moet je je aanmelden via de link: https://www.ticketkantoor.nl/shop/vrouwenvoorvrede. Wees welkom en zegt het voort! (Bekijk HIER het uitnodigingsfilmpje voor het binnenprogramma.)

Praktisch

  • Aanmelden voor deelname in het LOP (binnenprogramma vanaf 18.00 uur) en betaling à € 16,00, kan via de link: https://www.ticketkantoor.nl/shop/vrouwenvoorvrede.
  • Er is plaats voor maximaal 40 personen. Als je geïnteresseerd bent, wees er dan snel bij!

__________
< Terug naar homepage Dorpsraad Molenhoek.
< Naar de agenda van de dorpsraad.

Waar
Molenhoek
Waarover
Ontmoeten
Wat
(Netwerk)bijeenkomst

Reacties

Over de organisator

Dorpsraad Molenhoek
Een leefbaar Molenhoek, dat doe je samen! Dorpsraad Molenhoek maakt zich sterk voor een dorp waarin inwoners oog hebben voor elkaar, door...... Lees meer