Details

Meerdaagse activiteit
9 en 10 dec.
Tijdstip
van 14:00 tot 19:00 uur
Esdoornlaan 5, Molenhoek

In de donkere dagen voor kerst is het fijn als we samen leuke momenten kunnen delen. Daarom zijn we blij dat we op zaterdag 9 december voor de 10e keer een gezellige en kleurrijke kerstmarkt kunnen houden in Gemeenschapshuis De Wieken en in Winkelcentrum Molenhoek.. En omdat we dit jaar een jubileum vieren, zullen ook op zondag 10 december de deuren van De Wieken geopend worden. De kerstmarkt wordt georganiseerd door een enthousiaste groep vrijwilligers samen met Winkelcentrum Molenhoek aan de Prinsenweg te Molenhoek en Gemeenschapshuis De Wieken aan de Esdoornlaan 5 in Molenhoek. 

Het evenement begint op beide dagen om 14.00 uur en duurt tot 19.00 uur. De toegang is gratis. Binnen in het gemeenschapshuis en buiten in het winkelcentrum laten hobbyisten en ondernemers hun creaties zien, er zijn mooie kerstcadeautjes te koop, allerlei optredens zijn te bewonderen en er is sfeervolle muziek te beluisteren. Verschillende sponsoren voorzien de bezoekers van lekkere hapjes. 

Voor de kinderen van de basisschool is er een kleurwedstrijd. Hiervoor liggen kleurplaten in De Wieken tijdens de Kerst-Inn. 

Met de traditionele loterij kunnen bezoekers weer mooie prijzen winnen. De kaartjes voor deze loterij zijn vanaf 26 november te koop bij De Spar en Fijne Kost te Molenhoek en tijdens de kerstmarkt. De prijzen worden gesponsord door lokale ondernemers. De prijsuitreiking vindt tijdens de kerstmarkt in De Wieken plaats. Indien u hier niet bij kunt zijn, zijn de prijzen tot 1 week na de Kerst-Inn af te halen bij Stationsstraat 67 Molenhoek. 

Jong en oud zijn van harte welkom om te genieten van een gezellig kerstmarkt. Er volgt nog een interview met de organisatoren van de Kerst-Inn.

Voor meer informatie en het programma kijkt u op onze website: www.kerstinn-molenhoek.nl

Datums (2)
Zaterdag 9 december 2023 van 14:00 tot 19:00 uur (afgelopen)
Zondag 10 december 2023 van 14:00 tot 19:00 uur (afgelopen)
Waar
Middelaar, Molenhoek, Mook, Plasmolen, Buiten onze gemeente

Reacties

Over de organisator

Buurtverbinders Maasburen
Maasburen is een online platform door en voor inwoners van onze gemeente. Het wordt op de achtergrond georganiseerd door 7 vrijwillige bu...... Lees meer