Wordt ook ambassadeur tbv glasvezelaanleg!

Glasvezel in onze gemeente

Details

Maandag 11 maart 2019 van 19:30 tot 21:40 uur
Afgelopen
Groesbeekseweg 3, Mook

limburgglasvezel_logo_vRGB 60mmAmbassadeurs opleiding (niet al te technisch!) om het juiste verhaal te vertellen om tot aanleg te komen van het glasvezelnetwerk in onze gehele gemeente, inclusief de buitengebieden.

Klik hier voor meer info.

Dit is de kans om glasvezel binnenkort aangelegd te krijgen en voor de toekomst klaar te zijn. Naast de telefoon, het 'TV' kijken en het surfen op het internet komen er steeds meer diensten die het 'internet' (de verbinding, zijnde koper, coax of glas) ons huis en/of kantoor verbindt. Denk hierbij aan (nog nieuwe) diensten als zorg op afstand, bewaking, (deurbel-)camera's en het op afstand bedienen van apparaten in huis.. 

Sterke voordeel van glas is dat uw data vanuit uw locatie naar het internet nu ook de ruimte (bandbreedte) krijgt. Bij Ziggo (coax-kabel) is dat veelal 10% van de snelheid waarmee data binnenkomt. Nu gaat dat nog, maar voor de (extra) diensten is dat beperkend. 

Nu kunnen we gratis glasvezel bij iedereen krijgen, voor een vergelijkbaar abonnements tarief als dat u nu heeft bij Ziggo of de 'koperdraad'-providers, maar met de bandbreedte van de nabije toekomst. Later activeren kost €450,-, maar dan is de aansluiting in de meterkast al wel aanwezig.

Op deze avond wordt het voor ambassadeurs allemaal (praktisch) uitgelegd om met hen de werving om te komen tot minimaal 30% abonnees voor 30 juni te realiseren. Hierna volgen de nodige info- en inschrijfavonden en media-ondersteuning in de aankomende maanden voor iedereen.

Over de organisator

Glasvezel in onze gemeente
Deze groep "Glasvezel in onze gemeente" is een onafhankelijke groep voor informatie en ondersteuning voor het initiatief door "Limburg gl...... Lees meer